Kurs om veiledning og mentorordning i folkehøgskolen

Kurs om veiledning i folkehøgskolen, mentorordningen, karriereveiledning og gruppeveiledning.

Arrangementsdetaljer:

Fra:
Til:
Sted:
Brugata 19, Oslo.

NKF og FHF inviterer i samarbeid til kurs om mentorordningen og veiledningen i folkehøgskolen. Hoved­fokus i kurset vil være veiledning rettet mot alle elever i folkehøgskolen. Kurset vil også gi en kort innføring i de viktigste elementene i mentorordningen som er spesielt rettet mot de elevene som ikke har fullført videregående skole.

Kurset vil ha et praktisk innsteg og gi mulighet til å utvikle opplegg tilpasset egen folkehøgskole.

Sted: Brugata 19, Oslo
Dato: 8. september 2022.
Tid: 10.00-16.00

Pris: Kurset er gratis. Deltakere betaler reise og opphold selv.

Mål for kurset:

• Gi deltakerne en kort innføring i mentorordningen i folkehøgskolen.
  • Gi deltakerne en kort innføring i hva karriereveiledning er og hvilke ressurser som finnes.
  • Gi deltagerne en kort, teoretisk innføring i hvorfor og hvordan drive veiledning i grupper.
  • Gi deltagerne eksempler på ulike metoder og øvelser for å aktivisere og hente fram ressursene i en gruppe og gi mulighet til selv å prøve ut disse.

Påmeldingsfrist: 26. august 2022.

Påmelding: Påmelding til kurs i veiledning.