Ledig vikariat: Informasjonsrådgiver, sosiale medier

1. oktober - 1. august
Vår flinke sosiale medie-ansvarlige skal ut i permisjon og vi trenger en vikar.
Vi leter etter deg som kan og vil hjelpe oss til å friste enda flere ungdommer til å velge verdens frieste skoleslag. Vi er et skoleslag som gir læringsglede, faglig kunnskap, samarbeidskompetanse og demokratisk dannelse – og et år som veldig mange ser tilbake på med glede.

Du er glad i folkehøgskolen og en sterk kommunikatør. Du kan ta ansvaret for folkehøgskolenes sentrale sosiale medier, både strategisk og i praksis. I tillegg er du så god at du også kan være en kompetanse de enkelte folkehøgskolene kan trekke på med spørsmål og opplæring. Det betyr at du følger med i utviklingen innen sosiale medier og har evnen til å finne nye løsninger.

Vi har et godt miljø og trenger deg som kan bidra både faglig og sosialt. Du er omgjengelig, fleksibel og engasjert. Du har evnen til å jobbe selvstendig og trives med mange baller i luften. Personlige egenskaper vil bli tillagt vekt.

Krav

• Du har relevant høyere utdanning, helst med fokus på sosiale medier, kommunikasjon og/eller markedsføring
  • Du har jobbet med sosiale medier, gjerne mot en ung målgruppe
  • Du har god forståelse for generelt informasjonsarbeid og hvordan sosiale medier fungerer sammen med for eksempel PR og kampanjer
  • Du kjenner til norsk folkehøgskole, for eksempel ved å ha vært elev

Kjekt å ha

• Grafisk kompetanse og kompetanse til å produsere/redigere film og bilder
  • Kompetanse innen markedsføring – spesielt digital markedsføring
  • Kompetanse innen måling og analyse
  • Erfaring med å holde kurs og å lære fra deg
  • Samfunnsengasjement

Arbeidsoppgaver

• Ansvar for dag-til-dag publisering på Folkehøgskolenes kanaler på Instagram, Facebook og YouTube
  • Jobbe med planer og strategier for nåværende og eventuelle nye sosiale mediekanaler
  • Analysere innholdet vårt i sosiale medier
  • Samarbeide med andre innholdsprodusenter (som f. eks produserer bloggsaker eller videoer)
  • Lede en redaksjon for sosiale medier. Redaksjonen består av ansvarlige for Folkehøgskolenes andre kommunikasjonskanaler og av studentmedhjelpere
  • Rådgivning til skolene om sosiale medier
  • Delta i annet PR- og markedsføringsarbeid på kontoret

• Konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Kurs og opplæring etter behov
  • En hyggelig arbeidsplass i sentrum av Oslo
  • Varierte oppgaver med stor grad av selvstendighet
  • Fleksibel arbeidstid

Arbeidssted er Oslo, men man må påregne noe reisevirksomhet, hovedsakelig i Norge.

Vikariatet varer fra 1. oktober til 1. august med mulighet for forlengelse.

Informasjon om stillingen fås av daglig leder Dorte Birch: dorte@folkehogskole.no eller administrasjonssjef Borgny Borgersen: borgny@folkehogskole.no

Søknadsfrist 1. august. Søknad og CV sendes til fredrik@folkehogskole.no, merkes «Informasjonsrådgiver».