Personvern

Her finner du mer informasjon personvern og cookies på frilyntfolkehogskole.no.

Folkehøgskoleforbundet (FHF) og Informasjonskontoret for folkehøgskolen (IF) som står bak frilyntfolkehogskole.no er forpliktet til å behandle personopplysninger fra brukere av frilyntfolkehogskole.no på en forsvarlig måte.

Vi er opptatt av at du forstår hvordan vi håndterer data om deg, og i denne personvernerklæringen forklarer vi hvilken data vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker de til.

FHF og IF er underlagt norsk lov, og vi følger de til enhver tid gjeldene regler for personopplysninger, og behandling av disse. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte brukeren av frilyntfolkehogskole.no, med mindre noe annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med driften av frilyntfolkehogskole.no, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun FHF og IF og underleverandør som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på nettsidene til Datatilsynet.

Behandling av informasjon i innmeldingsskjemaet

Melder du deg inn i Folkehøgskoleforbundet registrerer vi blant annet navn, fødselsnummer og kontaktinformasjon. Formålet med registreringene er å administrere medlemskapet ditt. Opplysningene blir lagret i vårt medlemsregister og sendt til Utdanningdirektoratet. Du kan ta kontakt med oss om du ønsker utskrift av personopplysningene som er lagret om deg.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler  (cookies) er små tekstfiler som blir lagret på din pc. De inneholder blant annet informasjon om hvilke nettsteder du besøker. Med informasjonskapsler kan vi registrere hvordan du bruker folkehogskole.no, og vi kan løpende forbedre nettsidene slik at de blir enklere og bedre å bruke.

Hvem ser informasjonen?

Vi bruker informasjonen internt i organisasjonen. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å generere statistikk, og vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson. Vi sikrer at at de personopplysninger som du gir oss ikke blir misbrukt, jf. reglene i personopplysningsloven. Det gjelder for eksempel den informasjon som du gir i skjema som sendes inn, informasjon om hvordan du bruker nettstedet og alle andre opplysninger som logges ved besøk. Våre informasjonskapsler kan ikke spre skadelige programmer eller skade din pc på noen måte.

Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no

  • Nødvendige informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler for å huske valg du har gjort på nettstedet og for å øke brukervennligheten. Disse slettes ikke etter endt besøk. Dette gjør at fremtidig besøk på nettsiden vil være raskere og mer tilpasset deg. Om du deaktiverer disse informasjonskapslene kan vi ikke garantere at all funksjonalitet på nettstedet fungerer som den skal.
  • Sesjonsavhengige informasjonskapsler: Disse brukes blant annet for å registrere at en besøkende er inne på nettsiden. Disse slettes etter endt besøk.
  • Tredjeparts informasjonkapsler: Dette er informasjonskapsler fra et annet domene. Disse brukes blant annet for å innhente besøksstatistikk for å kunne forbedre brukeropplevelsen av nettstedet. Google Analytics er statistikkverktøyet vi bruker.