Informasjonskonferansen 2020

Publisert

Nå er tid og sted for årets informasjonskonferanse klart. Informasjonskonferansen blir 9. - 11. september 2020 på Thon Hotel Arena på Lillestrøm. Vi ses!

Informasjonskonferansen 2019

Publisert/Oppdatert

IF og IKF ønsker velkommen til folkehøgskolenes felles informasjonskonferanse 11. september 2019 - 13. september 2019 på Thon hotell arena på Lillestrøm.

Programmet til Informasjonskonferansen tar form!

Publisert/Oppdatert

Årets Informasjonskonferanse går av stabelen fra 11.-13. september på Thon Hotel Arena på Lillestrøm. Her er noen av innslagene:

Ny rekord i antall elever

Publisert

Vi har nå fått inn tallene for hvor mange som har takket ja til plass for neste skoleår. Det er en økning på 10 prosent i forhold til i fjor.

Informasjonsrådgiver/ansvarlig for folkehøgskolenes sosiale medier

Publisert/Oppdatert

Fast stilling! Det har aldri vært flere elever på norske folkehøgskoler, men vi er ambisiøse og vil ha enda flere. Vil du hjelpe oss?

Påmeldingen til Informasjonskonferansen er i gang!

Publisert/Oppdatert

IF og IKF ønsker velkommen til folkehøgskolenes felles informasjonskonferanse fra 12. til 14. september på Lillestrøm.

Hold av dato til Informasjonskonferansen!

Publisert/Oppdatert

Årets informasjonskonferanse blir 12. til 14. september på Lillestrøm.

Fortsatt gode elevtall

Publisert/Oppdatert

Vi har nå fått inn de første elevtallene for neste skoleår. Det er akkurat like mange som har takket ja til en plass på en IF-skole som i fjor - og i fjor var det en framgang på 7 prosent fra året før. Det er dog store variasjoner fra skole til skole og fra landsdel til landsdel.

Svært gode søknadstall

Publisert/Oppdatert

Antall søknader pr 1. februar var over 4 prosent høyere enn på samme tid i fjor. Det på tross av svært gode søknadstall i fjor. Overraskende mange søkte rett over midnatt 1. februar.

Kortkursgruppe nedsatt

Publisert

Informasjonskontorene vil satse mer på informasjon om kortkursene i tiden framover. Vi opplever at mange kjenner dårlig til dette viktige tilbudet og vi ser også at kortkursene er under et stadig press fra myndighetene.