Informasjonskonferansen 2020

Nå er tid og sted for årets informasjonskonferanse klart. Informasjonskonferansen blir 9. - 11. september 2020 på Thon Hotel Arena på Lillestrøm. Vi ses!

Informasjonskonferansen 2019

IF og IKF ønsker velkommen til folkehøgskolenes felles informasjonskonferanse 11. september 2019 - 13. september 2019 på Thon hotell arena på Lillestrøm.

Programmet til Informasjonskonferansen tar form!

Årets Informasjonskonferanse går av stabelen fra 11.-13. september på Thon Hotel Arena på Lillestrøm. Her er noen av innslagene:

Ny rekord i antall elever

Vi har nå fått inn tallene for hvor mange som har takket ja til plass for neste skoleår. Det er en økning på 10 prosent i forhold til i fjor.

Informasjonsrådgiver/ansvarlig for folkehøgskolenes sosiale medier

Fast stilling! Det har aldri vært flere elever på norske folkehøgskoler, men vi er ambisiøse og vil ha enda flere. Vil du hjelpe oss?

Påmeldingen til Informasjonskonferansen er i gang!

IF og IKF ønsker velkommen til folkehøgskolenes felles informasjonskonferanse fra 12. til 14. september på Lillestrøm.

Hold av dato til Informasjonskonferansen!

Årets informasjonskonferanse blir 12. til 14. september på Lillestrøm.

Fortsatt gode elevtall

Vi har nå fått inn de første elevtallene for neste skoleår. Det er akkurat like mange som har takket ja til en plass på en IF-skole som i fjor - og i fjor var det en framgang på 7 prosent fra året før. Det er dog store variasjoner fra skole til skole og fra landsdel til landsdel.

Svært gode søknadstall

Antall søknader pr 1. februar var over 4 prosent høyere enn på samme tid i fjor. Det på tross av svært gode søknadstall i fjor. Overraskende mange søkte rett over midnatt 1. februar.

Kortkursgruppe nedsatt

Informasjonskontorene vil satse mer på informasjon om kortkursene i tiden framover. Vi opplever at mange kjenner dårlig til dette viktige tilbudet og vi ser også at kortkursene er under et stadig press fra myndighetene.