Ledig fast stilling som informasjonsrådgiver

Publisert

Vi leter etter deg som kan og vil hjelpe oss til å friste enda flere ungdommer til å velge verdens frieste skoleslag. Vi er et skoleslag som gir læringsglede, faglig kunnskap, samarbeidskompetanse og demokratisk dannelse – og et år som veldig mange ser tilbake på med glede.

Deltidsstilling/sommervikariat innholdsprodusent sosiale medier

Publisert/Oppdatert

Informasjonskontoret for folkehøgskolen leter etter en studentmedarbeider til kontoret vårt i Oslo, som skal jobbe med våre sosiale medier i vår og sommer.

Gratis internt kurs i praktisk informasjon og markedsføring

Publisert/Oppdatert

Vi på Informasjonskontoret for folkehøgskolen inviterer deg som jobber med informasjon og markedsføring til et praktisk kurs. Kurset gir tips og triks til å håndtere de mange informasjons- og markedsføringskanaler i en travel hverdag. Kurset er ment som et supplement til Informasjonskonferansen i september.

Nytt styre for Informasjonskontoret

Publisert/Oppdatert

På årsmøtet 8. november i Oslo ble det valgt nytt styre for Informasjonskontoret for folkehøgskolen.

Årsmøtepapirene er sendt ut

Publisert

Nå er årsmøtepapirene sendt ut til alle IF-skolene ved rektor. Årsmøtet i IF er 8. november klokken 13 på Quality Hotel 33 i Oslo.

Markedsføring av halvtårskurs

Publisert/Oppdatert

Et rekordhøyt antall skoler starter opp halvtårskurs i januar. Disse kursene markedsføres for tiden på Facebook/Instagram og på Google/YouTube

Nordisk informasjonsmøte

Publisert/Oppdatert

De nordiske informasjonskontorene ønsker å jobbe sammen for å øke kjennskapen til folkehøgskole verden over.

Informasjonskonferansen 2022

Publisert/Oppdatert

Velkommen til inspirerende og lærerike dager på Informasjonskonferansen! Vi gleder oss til å møtes igjen, forhåpentligvis uten restriksjoner.

Digitalt Åpent hus på folkehøgskolene

Publisert/Oppdatert

Vi gjentar suksessen med digitalt Åpent hus på folkehøgskolene. I år blir det livesending på både Facebook, YouTube og Tiktok.

Til minne om Tor Grønvik

Publisert/Oppdatert

Det var trist å høre at Tor Grønvik døde så altfor tidlig. Da Tor for tre år siden gikk av med pensjon fra stillingen som daglig leder i både IKF og NKF så var det til en lang liste av prosjekter og interesser som han nå kunne få mer tid til. Tor var en mann som ikke kun skulle nyte sitt otium, han skulle bruke det til alle de tingene han var så glad i. Det er leit at den tiden ble så kort.

Kalender