IF-sekretariatet

Informasjonskontoret for folkehøgskolen (IF) er de tilsluttede skolenes felles organ for å hjelpe skolene med informasjonsarbeid og rekruttering. Kontoret teller 9 tilsatte og holder til i Brugata 19 i Oslo, sammen med de øvrige folkehøgskoleorganisasjonene.

Her er oversikt over de ansatte ved Informasjonskontoret for folkehøgskolen med kontaktinformasjon. De fleste hjelper gjerne med det meste, men vi har alle våre styrker. Ta gjerne kontakt for å få hjelp!

 • Dorte Birch

  DAGLIG LEDER

  Hjelper gjerne med generelle henvendelser, profilarbeid, linjeutvikling, web, sosiale medier (inkludert annonsering i sosiale medier), PR og statistikk.

  Mobil: 91 35 23 72
 • Øyvind Krabberød

  INFORMASJONSRÅDGIVER OG REDAKTØR

  Hjelper gjerne med generelle henvendelser, profilarbeid, linjeutvikling, web, brosjyreproduksjon, annonsering og messer.

  Mobil: 98 62 74 39
 • Astrid Fuhr

  INFORMASJONSRÅDGIVER

  Hjelper gjerne med folkehogskole.no, skolens egen nettside og generelle henvendelser om web.

  Mobil: 93 20 50 88
 • Ingvild Sættem Beltesbrekke

  INFORMASJONSRÅDGIVER

  Ingvild tar imot innspill til folkehøgskolenes sosiale medier og kan gi hjelp og tips til skolens egen innsats i sosiale medier (ikke annonsering). Hovedansvar for Facebook, Instagram og YouTube.

  Mobil: 90 57 59 86
 • Susanne Stee

  INFORMASJONSRÅDGIVER

  Susanne jobber også med sosiale medier og tar imot innspill til folkehøgskolenes sosiale medier og kan gi hjelp og tips til skolens egen innsats i sosiale medier (ikke annonsering). Hovedansvar for Instagram Reels, TikTok og nye sosiale medier.

  Mobil: 907 00 489
 • Eirin Høiseth

  Informasjonsrådgiver

  Jobber med frilynt kommunikasjon, samarbeid og prosjekter. Tar gjerne innspill til frilynt folkehøgskoles sosiale medier, og kan gi tips til skolenes egen kommunikasjon av frilynt verdigrunnlag.

  Mobil: 47 98 49 53 72
 • Borgny Underdal Borgersen

  ØKONOMIANSVARLIG

  Hjelper til med din skoles økonomiske forhold til IF, Folkehøgskoleforbundet og Folkehøgskolerådet.

  Mobil: 92 09 17 62
 • Fredrik Underdal Hagen

  Administrasjonssekretær

  Fredrik er den du inntil videre vil møte på telefon og e-post, og han kan gi svar på mange av problemstillingene din skole står overfor.

  Mobil: 48 11 24 47
 • Christina Nygaard

  Informasjonssekretær

  Mobil: 92239586
Kalender