Kurs for kjøkkenpersonale: Bærekraftig mat – bærekraftig kjøkken

I samarbeid med Hadeland folkehøgskole inviterer folkehøgskoleforbundet og IF til kurs i «Bærekraftig mat – bærekraftig kjøkken». Bærekraft var et gjennomgangstema for folkehøgskolene under Rektormøtet og nå følger vi opp med et kurs for kjøkkenpersonalet.

Dato: 23.-24. februar

Sted: Hadeland folkehøgskole

 

Begrenset antall plasser. «Førstemann til møllla.»

 

Program

23.februar

1000-1015 Velkommen

1000-1145 Møte med eleven – Kjøkkenpersonalets rolle i 
                 sosialpedagogisk arbeid. (ved Sindre Vinje,
                 Folkehøgskoleforbundet)

1145-1300 Lunch

1300-1700 Praktisk arbeid med Uffe Rudebeck – del 1

1900-2000 Deltagerne lager selv middagen.

2000          Middag

 

24. februar

0700-0800 Frokost

0800-0900 Morgensamling (ved Astrid Bjerke, Framtiden i våre
                 hender)

0900-1200 Bærekraftig storkjøkken (ved Will Nicolson, Intolife.no)

1200-1300 Lunch

1300-1600 Arbeid med Uffe Rudebeck – del2

1600-1700 Middag og avskjedsord

 

NB! Program med forbehold om endringer.

 

Om foredragsholderne

 

Pris: 3900,- (Inkluderer kost og losji. Også evt. overnatting mellom søndag og mandag)

Påmelding er bindende.

 

Påmelding sendes til: sindre@folkehogskole.no

  • navn
  • skole
  • stilling
  • epostadresse
  • telefon
  • annet