FHF-rundskriv 4/2020: Kurs for kjøkkenansatte i frilynt folkehøgskole oppdatert program

Påminnelse og oppdatert program, kurs for kjøkkenansatte i frilynt folkehøgskole.

Invitasjon til kurs for kjøkkenansatte i folkehøgskolen. Siste frist i dag 10.02.20

–påminnelse og oppdatert program

Vi har veldig god påmelding til kurset, og det kommer til å bli en fantastisk møteplass for kjøkkenansatte i folkehøgskolen. På grunn av den store pågangen, har vi booket flere rom på hotellet og sørget for plass i foredragssalen. Kurset passer både for kjøkkenledere og andre som har sitt daglige virke knyttet til kjøkkenet. Det legges opp til inspirasjon, gode smaker og interessante samtaler. Kurset holdes på ByKuben i Myntgata 2 i Oslo, vi besøker Mathallen på Vulkan og overnatting vil være på Best Western Karl Johan

Onsdag 4. mars, etter siste foredrag, blir det mulighet for å besøke messene «SMAK» og «Holdbar» på Norges Varemesse. Dit reiser vi sammen.

Program (med forbehold om endringer)

Tirsdag 03.03

11:30                     Velkommen, kort om folkehøgskolens idé og organisering v/ Live Hokstad

12:00                     Lunsj

13:00                     Trines matblogg – til inspirasjon v/Trine Sandberg

14:30                     Kosthold og ernæring i Forsvaret v/Pål Stenberg og Vibeke Bugge

15:30                     Kaffe

16:00                     Kjøkkenet i det grønne skiftet v/Live Hokstad og Kristin Smith

Del og stjel, ta med gode ideer på hva dere gjør hos dere for å redusere matsvinn.

17:30                     Vi går til Mathallen for inspirasjon

19:30                     Felles smaksmeny på Hitchhiker

Onsdag 04.03

08:15                     Oppmøte resepsjonen for avgang ByKuben

08:30                     Morgensamling v/Benedicte Hambro

08:45                     Arbeidsavtale – turnus og arbeidsforhold v/Angelina K. Christiansen

09:15                     Hurra for kjøkkenet – samspill kjøkken og elev v/Benedicte Hambro

11:30                     Lunsj

12:00                     Et grønnere kosthold for kropp og klode v/Lise von Krogh ernæringsbiolog

13.45                     Avgang Oslo S for «SMAK» på Norges Varemesse

Kursavgift med middag og overnatting i enkeltrom kr. 3.615,-.

Kursavgift med middag og overnatting i dobbeltrom kr. 3.115,-.
Kursavgift inkludert lunsj kr. 1.750,-.

Påmelding her:

Påmelding innen 3. februar.

Deltakerne må selv besørge transport.

 

Med beste hilsen

Live Hokstad                                                                     Angelina Christiansen
leder                                                                                      generalsekretær