FHF-rundskriv 7/2024: Velkommen til Folkehøgskoleuka 2024

FHF-rundskriv 7/2024: Velkommen til Folkehøgskoleuka 2024

Det har blitt en tradisjon at vi kombinerer våre mangeårige kurs for nye i folkehøgskolen med spennende og aktuelle kurs for deg som har vært i skoleslaget en stund. Folkehøgskoleuka har blitt et høydepunkt for mange, også for oss som arrangerer.

Gjennom foredrag, kurs, samtaler, felles måltider, morgensamlinger, festligheter, kino, nye bekjentskaper og mere til, skal vi sørge for inspirasjon og faglig påfyll som en kickstart på nytt skoleår.

Dette er årets kursmeny: Seksuell dannelse i folkehøgskolen, Fermentering og surdeigsbakst, Mellom solskinn & ruskevær, Kurs for nye skoleledere, Markedsføringskurs, Kurs for nye lærere, Trygg i eget utrykk, Danning & reise, og Kreativ Mix.

Vi har som alltid en svært kompetent gjeng som i år skal lede våre kurs.

I år som i fjor arrangeres Folkehøgskoleuka på SKAP Kreativ Folkehøyskole i vakre Mandal. Vi har bestilt sol og skyhøy badetemperatur! Vi bestilte det samme i fjor, men fikk mildt sagt ikke ønsket oppfylt. Bedre lykke denne gang! Skolen har en fantastisk stab som gleder seg til å ta oss imot.

All informasjon om hvert enkelt kurs finner du i vedlagte folder. Oppgitte priser inkluderer kursavgift, kursmateriell, kost og losji. Vi tilbyr tilknytningsdøgn for dere som ankommer søndag, og til dere som kun har mulighet til å delta på ett kurs fra onsdag. Vi håper likevel på at de fleste velger å være med hele uken. Det er vår klare anbefaling!

Så, hvilket kurs skal du velge? De aller fleste kursene er åpne for absolutt alle yrkesgrupper. Ta sjansen da vel!

Meld deg på innen 1. juni:  https://forms.office.com/e/ru1Mv07JwR

Velkommen til sommerens vakreste eventyr i levende Mandal!

 

Med vennlig hilsen

Espen Bråten Kristoffersen  

Rådgiver for pedagogisk utvikling

 

 

 Brugata 19, N-0186 Oslo 

 Tlf direkte: +47 46420909  

Kalender