Pasvik i spennede samarbeid over grensen

Pasvik Folkehøgskole har samarbeidet med Føderasjonen for hundesport i Murmansk siden oktober 2014. Da reiste elleve medlemmer fra Føderasjonen for første gang over grensen for å besøke folkehøgskolen. Under besøket fikk de russiske hundekjørerne oppleve hvordan hundelinjen ved Pasvik jobber med hunder og hundekjøring. Denne uken var det hundelinjen sin tur til å besøke Murmansk, for å få et innblikk i hvordan hundekjørerne på andre siden av grensen dyrker sin interesse. Prosjektet ble mulig med støtte fra Barentssekretariatet. Samarbeidsprosjektet inngår i BS` og GKs satsing på sivilt samfunn, frivillige organisasjoner, idrett og ungdom.

Les hele artikkelen på Norway´s offical website abroad

Store Spiegel.de gir også Pasvik folkehøgskole spalteplass